malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] La biblioteca reobrirà aquest dimecres amb cita prèvia

La Biblioteca La Cooperativa tornarà a obrir portes aquest dimecres. Els usuaris només podran fer ús, però, del servei de préstec i retornar documents. Això sí, sempre demanant cita prèvia i amb mascaretaPublicat:
02-06-2020 / 10:51:29
Actualitzat:
02-06-2020 / 12:02:24

Els usuaris que s'apropin a la Biblioteca La Cooperativa a partir d'aquest dimecres només podran trepijar-ne el vestíbul, que s'ha habilitat per tal de rebre les persones que vulguin fer ús del servei de prèstec. Els lectors també hauran hagut de demanar cita prèvia per telèfon, mail o a través del formulari que està penjat a la Biblioteca Virtual i també a les xarxes socials de l'equipament.

El personal s'encarregarà de lliurar els documents que hagin demanat els usuaris, que tal i com ha explicat Cinta Velilla, directora de la biblioteca, "no poden tenir accés al fons documental". Velilla també ha detallat que per obrir portes aquest dimecres, s'han col·locat cartells amb totes les mesures de seguretat i marques a terra per garantir la distància de dos metres entre els usuaris. L'aforament serà limitat a dues persones.

La devolució de documents es farà només a través de la bústia de retorn que hi ha a l'exterior de la biblioteca. "Hem habilitat la sala d'actes per posar els llibres en quarantena perquè, quan ens els retornin, hauran d'estar 14 dies sense que els toqui ningú", ha afegit Velilla.

Canvi d'horari

L'horari de la Biblioteca La Cooperativa també ha canviat. Obrirà els matins de dijous de 10h a 13:30h i les tardes de dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 16h a 19:30h.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits