malgratcomunicacio.cat

En directe


Es mantenen en 196 els casos acumulats de covid-19 a Malgrat de Mar

El mapa de casos positius per municipi de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) recull que de les proves diagnòstiques que s'han fet fins ara a Malgrat de Mar de covid-19, 196 –les mateixes que en la darrera actualització– són positives. Per altra part, el mateix mapa registra 708 casos sospitosos, 29 més que aquest dilluns. AQuAS també indica al mapa de mortalitat per comarques que al Maresme el nombre de defuncions que hi ha hagut fins ara  és de 531, una més que ahirPublicat:
26-05-2020 / 07:20:01
Actualitzat:
26-05-2020 / 07:29:58

Els casos positius acumulats, que mostra el mapa per municipis, són els que han donat positiu en alguna prova diagnòstica. Per altra part, els casos sospitosos acumulats corresponen a persones que en algun moment han presentat símptomes i un professional sanitari els ha classificat com a possible cas, però no tenen una prova diagnòstica amb resultat positiu. Tots ells són casos activats pel servei de vigilància epidemiològica.

Les dades que es mostren són aquelles en què s'ha pogut identificar la zona de residència segons consta en la targeta sanitària.

Al mapa de mortalitat s'hi visualitzen les dades per comarca per evitar la identificació de les persones difuntes i garantir-ne la confidencialitat.

Aquestes actualitzacions provenen del registre RSAcovid19 del Departament de Salut.

Es manté en 7 el nombre de persones ingressades amb covid-19 a Calella i Blanes

Segons les darreres dades que ha donat a conèixer la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, a l'Hospital Sant Jaume de Calella hi ha 5 pacients ingressats per la covid-19 i a l'Hospital Comarcal de Blanes, 2. Aquest dilluns no s'han registrat casos nous, ni altes hospitalàries ni defuncions en cap dels dos centres.

Per altra part, la Corporació de Salut del Maresme i La Selva informa que ara mateix hi ha només un professional positiu i en aïllament per la covid-19.

Les xifres de la Regió Sanitària de Girona

En aquests moments hi ha 108 persones hospitalitzades a la Regió Sanitària de Girona, de les quals 12 es troben en estat greu. Finalment, 43 professionals sanitaris estan afectats per la malaltia.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits