malgratcomunicacio.cat

En directe

Sònia Viñolas, regidora del PSC. FOTO: Ajuntament de Malgrat de Mar

[ÀUDIO] La regidora Sònia Viñolas (PSC) diu que les platges podrien estar netes en tres setmanes

Sònia Viñolas, segona tinent d'alcalde de Manteniment i Via Pública, ha protagonitzat l'entrevista política d'Ona Malgrat d'aquesta setmana. Viñolas ha explicat que des que es va decretar l'estat d'alarma en tot moment s'ha prioritzat la seguretat dels treballadors, que aquesta setmana ja s'han reincorporat al 100% al servei. La neteja de les platges, afectades per la borrasca Gloria i el temporal del mes de març, és una de les tasques que s'han reactivat aquests diesPublicat:
20-05-2020 / 11:23:12
Actualitzat:
20-05-2020 / 13:45:54

"Torna a estar ple de canyes i, malauradament, ple de plàstics una altra vegada", comenta la regidora socialista Sònia Viñolas en relació a platges com les de l'"Astillero" o Malgrat Centre, que, a banda de la borrasca Gloria, també van patir les conseqüències del temporal del mes de març. Aquests espais ja s'havien netejat i només faltava treure-hi la cendra de la crema de canyes, que s'havia dut a terme el febrer. Viñolas ha explicat que aquestes tasques de neteja s'han reactivat aquesta setmana coincidint amb la reincorporació a la feina del 100% de la plantilla de Serveis al Territori.

La crisi sanitària derivada de la pandèmia del coronavirus ha obligat a prioritzar, segons Viñolas, la seguretat dels treballadors. En aquest sentit, des de l'àrea s'ha actuat en casos d'emergència des que es va decretar l'estat d'alarma. Després es va incorporar el 50% de la plantilla, que aquesta setmana ja treballa a ple rendiment. Per a fer-ho, la regidora socialista ha dit que s'han hagut d'adaptar a nous hàbits per garantir la seguretat en tot moment. 

Entre les tasques que s'han reactivat aquests dies també hi ha la neteja de les zones verdes, el desbrossament dels escocells dels arbres o la instal·lació de jocs infantils.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits