malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

'El Joc en Viu Malgratenc', una proposta per fer més amè el desconfinament dels infants

L’Ajuntament de Malgrat de Mar, a través d’una iniciativa voluntària del Centre Lúdic i Educatiu Tastaolletes, posa en marxa “El Joc en Viu Malgratenc”. Segons informa el consistori, es tracta d’una activitat adreçada a la mainada per aconseguir que visquin el desconfinament com una vivència positiva i els passejos que ara poden fer d’1 hora siguin més divertits i distrets. Hi ha 5 reptes desconfinats i amagats per places i racons de Malgrat.

Un joc que amaga 5 reptes desconfinats i que s’ha de jugar respectant sempre les normes del desconfinament: mantenir la distància de seguretat i no tocar el material. Fa dies es van pintar uns senyals a diferents punts del municipi i s'ha enllestit la instal·lació del material del joc amb panells informatius i altres materials.Publicat:
15-05-2020 / 11:52:09
Actualitzat:
16-05-2020 / 09:18:45

Els 5 jocs són, per exemple, descobrir la paraula misteriosa que s'amaga a les escales dels Arcs del Castell o a la  Plaça de la Família Maristany; trobar la gata Trona a la plaça de Ca l' Arnau o l' estació de tren; resoldre els enigmes que plantegen els arbres enigmàtics de l'avinguda Mediterrània  o avinguda Bon Pastor; esbrinar, a la plaça de l'Església, qui és l'autèntic malgratenc de bo de bo o fer d'explorador per Santa Rita.

La regidora de Cultura i Educació, Lurdes Borrell, ha explicat que “és un joc per a totes les edats i que a més, es pot jugar a diferents punts del municipi”. “ Està pensat perquè l’hora de desconfinament de la mainada sigui una sortida lúdica, divertida i diferent”.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits