malgratcomunicacio.cat

En directe

Plaša de la Barretina. Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

[└UDIO] Els bars, restaurants i cafeteries podran ampliar l'espai de terrasses, excepcionalment, els pr˛xims mesos

Malgrat de Mar podria entrar a la fase 1 del desconfinamentádilluns de la setmana que ve, si el govern espanyol ho autoritza. L'Ajuntament de Malgrat de Mar permetrÓ que una setantena d'establiments del sector de la restauraciˇ puguin ampliar el seu espai de terrassa per poder treure el mÓxim de taules, tot complint amb les mesures de nomÚs oferir un 50% de la capacitat i respectar la distÓncia de 2 metres entre taula i taula. Aquesta situaciˇ es mantindrÓ, de manera excepcional, entre l'inici de la fase 1 iáfins que no es permeti el 100% d'ocupaciˇ. Per altra part, l'Ajuntament ja va anunciar el 30 d'abril que no cobrarÓ la taxa de les terrasses dels bars i restaurants durant aquest 2020 per la crisi del covid-19Publicat:
15-05-2020 / 11:21:50
Actualitzat:
15-05-2020 / 14:33:18

Per poder garantir que els bars, les cafeteries i els restaurants podran obrir les seves terrasses amb aquestes ampliacions excepcionals, les tècniques municipals visiten els locals i els ajuden a tramitar la documentació pertinent. Només un 10% dels establiments ja visitats no podran ampliar l'espai de què disposen actualment per impediments físics. 

També s'ha donat la circumstància que establiments que fins ara no disposaven d'un espai exterior a la via pública han demanat tenir-lo per poder obrir durant la fase 1, ja que només es permet l'activitat a les terrasses i no a l'interior dels locals. 

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica diuen que l'ampliació de l'espai de les terrasses és només vàlida fins que es permeti el 100% de l'ocupació dels establiments. Després les terrasses passaran a la seva ubicació ja autoritzada i els locals que no en tenien, hauran de sol·licitar-la i tramitar-la de forma individual.

Ludiwig Ivan Hasko, regidor de Promoció Econòmica, ha explicat que la mesura anirà adaptant-se a la nova normalitat i "permetrà als propietaris dels establiments de bars i restaurants poder començar a desenvolupar la seva activitat, i poder començar a generar ingressos en aquests moments d'incertesa". El regidor també ha fet una crida als clients dels establiments a respectar les mesures que els propietaris indicaran, per tal que aquests puguin garantir el servei seguint les normes establertes.

Galeria d'Óudios

NotÝcies

Totes les notÝcies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

RÓdio a la carta Programes Contacte

MLGVisiˇ

Xarxes Socials

ButlletÝ

Qui som

CrŔdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - AvÝs legal - CrŔdits