malgratcomunicacio.cat

En directe


Es mantenen en 89 els casos positius per coronavirus a Malgrat de Mar

El mapa de casos positius per municipi de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) recull que de les proves diagnòstiques que s'han fet fins ara a Malgrat de Mar de covid-19, 89 —les mateixes que en la darrera actualització— són positives. Per altra part, el mateix mapa registra 582 casos sospitosos, 14 més que aquest dijous. AQuAS també indica al mapa de mortalitat per comarques que al Maresme hi ha hagut fins ara 515 defuncions per coronavirus, les mateixes que ahirPublicat:
15-05-2020 / 07:10:44
Actualitzat:
16-05-2020 / 07:50:42

Els casos positius acumulats, que mostra el mapa per municipis, són els que han donat positiu en prova diagnòstica PCR. Per altra part, els casos sospitosos acumulats corresponen a persones que en algun moment han presentat símptomes i un professional sanitari els ha classificat com a possible cas, però no tenen una prova diagnòstica PCR amb resultat positiu. Tots ells són casos activats pel servei de vigilància epidemiològica.

Les dades que es mostren són aquelles en què s'ha pogut identificar la zona de residència segons consta en la targeta sanitària.

Al mapa de mortalitat s'hi visualitzen les dades per comarca per evitar la identificació de les persones difuntes i garantir-ne la confidencialitat.

Aquestes actualitzacions provenen del registre RSAcovid19 del Departament de Salut.

Baixa a 9 el nombre de persones ingressades amb covid-19 a Calella i Blanes

Segons les darreres dades que ha donat a conèixer la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, a l'Hospital Sant Jaume de Calella hi ha 6 pacients ingressats per la covid-19 i a l'Hospital Comarcal de Blanes, 3. Aquest dijous s'han registrat tres defuncions i una alta hospitalària a Calella, i una alta més a Blanes.

Per altra part, la Corporació de Salut del Maresme i La Selva informa que ara mateix hi ha tres professionals positius i en aïllament per la covid-19.

Les xifres de la Regió Sanitària de Girona

Segons el Departament de Salut, a la Regió Sanitària de Girona, a la qual pertanyen els hospitals de Calella i Blanes, s'han registrat fins ara 719 morts, dels quals 427 s'han produït en hospitals, 197 en residències i 27 en domicilis. Els casos restants, 68, consten sense classificar.

Pel que fa al nombre de casos positius, a la regió n'hi ha 5.990 de confirmats i 22.921 de sospitosos. De tots aquests positius i sospitosos, 1.564 han estat confirmats a les residències de la gent gran, on hi ha 3.612 casos sospitosos.

Per altra part, en aquests moments hi ha 264 persones hospitalitzades a la Regió Sanitària de Girona, de les quals 20 es troben en estat greu. Finalment, 68 professionals sanitaris estan afectats per la malaltia.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits