malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Entrevista amb Jofre Serret: 'L'enderroc d'aquest dissabte és una bona notícia perquè s'allibera espai de la primera línia de mar'

L’Ajuntament de Malgrat de Mar va declarar dijous en ruïna urbanística l’edifici situat a la platja davant del càmping Marisol  i va ordenar el seu enderroc. El mateix dissabte la propietat va iniciar els treballs d’enderroc. Aquesta edificació tot i estar en terreny privat, es trobava a primera línia de mar. Tenia 197 metres quadrats, i tot i que està qualificat com a sistema de protecció de ribera i del delta, va quedar molt malmesa després del temporal Gloria, tot i que no presentava desperfectes greus com per poder declarar-lo en ruïna. Després de les últimes pluges de la setmana del 20 d’abril, aquests deficiències s’han agreujat suposant un perill, ja que molts elements de l’edifici amenaçaven de caure. 

Durant una entrevista a Ona Malgrat, el tinent d'alcalde d'Urbanisme i portaveu del govern, Jofre Serret, ha destacat que aquesta és una bona notícia ja que s' aconsegueix alliberar espai de la primera línia de mar amb l'objectiu de naturalitzar-lo un cop s'endreci la zona. Serà, segons Serret, un espai perquè tothom ho pugui gaudir però sempre respectant la natura i les espècies que hi conviuen.

 Publicat:
04-05-2020 / 12:02:57
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Dijous passat l’Ajuntament va emetre un informe on es detallava que la construcció presentava danys importants com que la planta de l'edifici havia quedat molt afectada i els fonaments havien cedit en part, el sostre també estava molt malmès i s’havia enfonsat el porxo que ja estava greument afectat des del temporal Gloria. A més, l'edifici estava envoltat dels residus generats per la destrucció dels diferents elements constructius i l'onatge estava desplaçant aquests residus, provocant una situació greu des del punt. Mediambiental. La construcció, que actualment no tenia cap ús, no era estable i es podia enfonsar per si mateixa o per l'acció de l'onatge.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits