malgratcomunicacio.cat

En directe

Javier Wilhelm, foto: Twitter
Societat

[ÀUDIO] Entrevista amb el psicòleg Javier Wilhelm: 'No hem de tenir por a les abraçades i els petons. Quan es pugui, s'haurà de fer amb naturalitat'

Avui ha estat el primer dia de desconfinament per als més petits després de més de 40 dies sense poder trepitjar el carrer. Des d'avui els menors de 14 anys poden sortir a passejar durant una hora al dia acompayats d'un adult. El govern de Pedro Sánchez comença així amb el desconfinament progressiu ja que ahir dissabte va anunciar que si la pandèmia es manté controlada durant aquesta setmana, a partir del dissabte els adults podran sortir a fer esport o passejar. Sigui com sigui, portem ja poc més de 40 dies de confinament, ara sí que parlem de quarentena per la crisi del covid-19. Durant aquest temps els ciutadans han experimentat tot tipus de situacions, des de felicitat fins a angoixa o neguit per no saber què passarà i per estar a casa de manera permanent. Avui conversem amb el psicòleg i expert en mediació de conflictes, Javier Wilhelm, sobre com hem d'afrontar les setmanes que ens vénen, amb el pla de desconfinament, amb un estiu que diuen 'no serà estiu ja que no es podran celebrar actes multitudinaris'.
 Publicat:
26-04-2020 / 18:20:45
Actualitzat:
26-04-2020 / 18:44:27

Javier Wilhelm considera que no s'ha de tenir por a la situació quen ens toca viure. Segons ell, és molt important no crear estigmes cap a certs col·lectius com ara els que han passat per la malaltia o els professionals sanitaris que estan en primera línia. A més, posa en valor les abraçades, els petons i els gestos d'estima que, un cop superada la situació, s'hauran de fer sense por. Durant l'entrevista, el director del Màster en Mediació Professional de la Universitat Pompeu Fabra dona consells per afrontar la situació des del punt de vista psicològic.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits