malgratcomunicacio.cat

En directe


25 apartaments de Calella, a disposició dels professionals de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva

Els professionals de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva podran pernoctar de manera gratuïta des d'aquest dijous en els 25 apartaments que s'han posat a disposició dels treballadors per tal de reduir la càrrega de mobilitat entre el centre de treball i el domicili particular. La iniciativa, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Calella, se suma a d'altres que la Corporació ja ha posat a disposició del seu personalPublicat:
02-04-2020 / 09:46:01
Actualitzat:
02-04-2020 / 10:08:41

La mesura s'adreça a aquells professionals que viuen lluny del seu lloc de feina per tal d'alleugerir la càrrega de mobilitat dins d'un context laboral complicat, tant a nivell físic com emocional, davant l'escenari d'excepcionalitat provocat per la crisi sanitària del coronavirus. Segons la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, també hi ha, a més, persones que es volen aïllar del seu entorn familiar perquè "tenen persones vulnerables a prop".

Natàlia Codina, directora de Recursos Humans de l'ens, ha agraït totes les mostres de suport que reben. "Ara mateix, comptem amb diferents recursos per tal que tots els professionals dels nostres centres que ho sol·licitin puguin disposar d'un lloc per descansar donades les circumstàncies actuals", assegura Codina. 

Els 25 allotjaments de Calella que es posen a disposició des d'avui del personal de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, són fruit d'un acord entre l'ens, l'Ajuntament de la ciutat i la propietat dels apartaments Neptuno. Fer ús del servei no generarà cap despesa als professionals que el sol·licitin. També disposaran de neteja i bugaderia, que aniran a càrrec de l'Ajuntament i de la propietat. Seguint les recomanacions sanitàries, a cada allotjament només hi podrà residir una persona.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits