malgratcomunicacio.cat

En directe

Estració de trens de Malgrat de Mar

El transport públic serà gratuït fins el 9 d'abril

Les portes de les estacions de Rodalies que donen accés a les andandes s'obren de manera automàtica des d'avui. Aquesta decisió coincideix amb la proposta de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) d'oferir transport públic gratuït fins el 9 d'abril. No cal, per tant, validar cap títol per utilitzar el servei. Segons Renfe, s'ha optat per fer-ho així per la dificultat d'implantar el servei en 214 estacions amb tan poc marge de temps i per agilitzar l'entrada i la sortida. Al metro, bus, Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i als busos de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) cal validar el bitllet per entrar tot i que no té cap efecte sobre el títol més enllà de controlar l'aforament. També se'n poden utilitzar de caducats i esgotatsPublicat:
02-04-2020 / 09:02:32
Actualitzat:
02-04-2020 / 09:21:36

Des d'avui utilitzar els trens de Rodalies és gratuït. A Renfe, la mesura afecta tant als serveis a les comarques de Barcelona, com a les de Girona, Camp de Tarragona i Regionals. Segons la companyia, les assegurances obligatòries seguirant emparant els usuaris. 

També hi ha l'opció d'adquirir un bitllet senzill sense cap cost. És el cas de la Direcció General de Transport i Mobilitat i en els municipis adscrits a l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), com ara Malgrat de Mar. Els conductors emeten un bitllet que no es lliura al passatge sinó que serveix per tenir un control de l'ocupació.

La previsió indica que les xifres d'ocupació seran iguals o inferiors que les dels darrers dies, en què s'han experimentat reduccions del 90% de mitjana a la xarxa. Tot i això, si es detectés que la mesura comporta un augment de la mobilitat no essencial, s'activarien els mecanismes per anul·lar-la de manera immediata, segons l'ATM, que ha recordat que els Mossos d'Esquadra i les policies locals controlaran que només viatgin els col·lectius autoritzats. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits