malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Una iniciativa solidària permet tenir 500 màscares protectores per al personal de serveis essencials

El personal dels serveis essencials que treballen cada dia a primera línia de l'emergència sanitària provocada pel covid19 podran disposar d'unes màscares de protecció que s'han aconseguit gràcies a una iniciativa conjunta entre una empresa local i l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Es tracta de l'empresa Talleres Metalux. El seu propietari, Antonio Solís, ha destacat durant una entrevista a Ona Malgrat que la idea va sorgir perquè tant ell com un dels seus treballadors tenen familiars en l'àmbit sanitari i van fer un parell de mascaretes de prova. Un cop fetes les van posar a les xarxes socials i com van tenir èxit i van decidir fer-ne més per altres persones. Després es van posar en contacte amb l'alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader per aconseguir el plàstic per fer la pantalla. Un material que aporta l'Ajuntament. Des de Talleres Metalux aporten la resta de material i la mà d'obra. Segons ha explicat Solís, el més important és que 'entre tots ens ajudem davant aquesta situació'.Publicat:
27-03-2020 / 11:56:42
Actualitzat:
27-03-2020 / 13:19:14

Segons ha explicat l'alcalde, Joan Mercader, l’empresa malgratenca Talleres Metalux es va posar en contacte amb l’Ajuntament per dur a terme la iniciativa de fabricar màscares protectores per al personal dels serveis essencials en aquesta emergència sanitària. L’Ajuntament ha proporcionat el plàstic necessari per fer les màscares de protecció. En total es faran 500 màscares que es repartiran al CAP, Policia Local, Serveis Socials, residències de la tercera edat i comerços d’alimentació, farmàcies i veterinaris, entre altres. Els primers que ja disposen d’aquestes màscares són els treballadors del CAP que ahir a la tarda les van rebre. Avui les tindran les residències i ens els pròxims dies, la resta de serveis essencials. Agents de la Policia Local les reparteixen als serveis essencials.

L’alcalde Mercader ha volgut agrair aquesta iniciativa solidària tot dient que 'des de l’Ajuntament estem encantats de treballar colze a colze amb aquesta empresa amb l’objectiu de donar material de seguretat a totes les persones que estan treballant dia a dia en el nostre municipi”. Segons Joan Mercader, l’Ajuntament sempre estarà al costat de qualsevol empresa o entitat que tingui iniciatives com aquesta i ha agraït l’esforç de totes les persones que ho fan de forma voluntària.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits