malgratcomunicacio.cat

En directe

Sonya Lanzas al seu estudi
Societat

[ÀUDIO] Sonya Lanzas: 'Es normal que aquests dies ens sentim vulnerables i tristos. Hem de practicar la compassió amb nosaltres mateixos'

Avui fa quinze dies que el covid19 va provocar el tancament de les escoles del país. Era una de les primeres mesures que es prenien just abans que el govern de l'Estat decretés l'estat d'alarma. Són dies complicats per a tots perquè hem hagut de canviar les rutines diàries, ara marcades per un confimanent i per les constants notícies sobre el coronavirus i les seves conseqüències. Com porten els nens, adolescents i els adults aquesta situació?.

De moment, ens hem de preparar a més dies de confinament i no se sap si el curs escolar es reprendrà després de Setmana Santa o ja es donarà per acabat. Sigui com sigui, avui parlem amb la coach Sonya Lanzas sobre algunes pautes per portar millor el confinament.Publicat:
27-03-2020 / 11:17:56
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Sonya Lanzas considera que és molt important que practiquem la compassió amb nosaltres mateixos. És un bon moment, diu, per conèixe'ns millor interiorment. A més, és normal que durant aquest temps de confinament i incertesa sobre què passarà sentim tristesa o ganes de plorar i apatia.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits