malgratcomunicacio.cat

En directe


Les urgències nocturnes pediàtriques s'atendran a l'Hospital de Calella

Les urgències pediàtriques nocturnes, de 20h a 8h, de l'Hospital de Blanes s'atendran de manera temporal a l'Hospital Sant Jaume de Calella durant la crisi sanitària. Segons informa la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, les urgències pediàtriques de dia, de 8h a 20h, es prestaran com fins ara al centre hospitalari de Blanes, on hi haurà un professional especialista en PediatriaPublicat:
25-03-2020 / 09:12:22
Actualitzat:
25-03-2020 / 09:33:01

La decisió d'atendre les urgències pediàtriques nocturnes només a l'Hospital Sant Jaume de Calella s'ha pres "davant la impossibilitat de poder garantir que els infants que acudeixin al servei durant la nit siguin atesos per un metge pediatre". Així ho explica la Corporació de Salut del Maresme i La Selva en un comunicat en què també detalla que "la mesura podria variar segons les necessitats de cada moment i també segons la disponibilitat de personal".

Des de la Corporació de Salut s'assegura que s'estan optimitzant "en la mesura del possible" els equips assistencials de l'organització per tal de poder garantir una atenció urgent de qualitat a tothom.

La Regió Sanitària de Girona, ens competent de l'atenció que es presta en aquesta part del territori, ha aprovat la mesura. La decisió també s'ha comunicat als alcaldes de la Selva Marítima.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits