malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Demà es comencen a repartir les targetes moneder per als menors amb beca menjador

La Regidoria d'Acció Social iniciarà demà dimecres el repartiment de les targeta moneder que la Generalitat concedeix als menors amb beca menjador. El repartiment es farà a domicili. La targeta està carregada amb un import inicial de 40 euros que la Generalitat podrà anar recarregant en funció de l'estat d'alarma. Amb aquesta targeta només es pot comprar al municipi on es viu i es recomana adquirir aliments de primera necessitat. 

Segons ha explicat el tinent d'alcalde d'Acció Social, Jofre Serret, l'Ajuntament fa dies que té a punt el dispositiu per poder repartir demà les 274 targetes a domicili per evitar cues i aglomeracions que es podrien produir si s'habiliten uns punts de recollida. Jofre Serret ha explicat que el govern municipal ha decidit optar pel repartiment a domicili, assumint totes les mesures de seguretat, per evitar que les famílies hagin de desplaçar-se i fer cua per recollir-les. El repartiment es farà de 9 h a 15 . Les targetes es passaran per sota la porta, un cop s'hagi contactat amb la família. Si no hi ha ningú a casa, no es farà el lliurament.Publicat:
24-03-2020 / 13:22:24
Actualitzat:
24-03-2020 / 14:56:57

Segons Serret, les famílies de nens amb beques menjador rebran la targeta i una carta informativa sobre com fer-la servir. Cada menor té la seva corresponent targeta. La targeta està carregada amb un import inicial de 40€, que correspon a 4 euros/dia per 10 dies de confinament. Un cop lliurada la targeta, ja es pot utilitzar sense cap operativa prèvia. Amb la targeta es pot comprar a tots els establiments d’alimentació del municipi i no es pot sortir a comprar fora del municipi on es resideix. Es recorda que cal presentar el tiquet de la compra si la policia el demana i que només pot anar una sola persona al cotxe. 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits