malgratcomunicacio.cat

En directe


L'aparcament del CAP torna a entrar en servei

Les obres per arranjar el mur de la riera de Sant Genís de Palafolls de davant de l'aparcament del CAP ja estan enllestides i l'espai s'ha reobert aquest dilluns. El temporal Gloria va fer caure un tros de mur a la riera, que va desbordar. Un vehicle també hi va caure a dinsPublicat:
24-03-2020 / 13:04:08
Actualitzat:
24-03-2020 / 13:18:39

Les obres d'arranjament del mur les ha assumides l'Ajuntament, tot i que és competència de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). S'hi ha fet una escullera per reforçar la riera en aquest punt de manera provisional. El consistori ha dut a terme aquesta actuació per tal de poder tornar a obrir l'aparcament en un termini de temps breu.

Jofre Serret, primer tinent d'alcalde, portaveu del govern i regidor d'Urbanisme, ha explicat que "tot i que és competència de l'ACA, ha portat a terme aquest arranjament provisional i per urgència per poder recuperar aquest aparcament el més aviat possible". "I en aquests moments que vivim, encara es fa més necessari", ha afegit Serret.

L'ACA té previst iniciar les obres de canalització, just en aquest tram de la riera, en poc temps. És per això que el reforç que ha fet l'Ajuntament és provisional.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits