malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Jofre Serret: 'Els Serveis Socials de l'Ajuntament estan treballant al 300% per continuar garantint totes les seves prestacions i serveis'

'Els Serveis Socials de l'Ajuntament de Malgrat de Mar estan treballant al 300% amb un equip de persones que rota cada dia per evitar coincidir'. Així s'ha expressat el primer tinent d'alcalde d'acció social i portaveu del govern, Jofre Serret, qui afegeix que d'aquesta manera es garanteix que els serveis socials continuïn en peu en aquests moments difícils.

Jofre Serret ha explicat que es manté el repartiment d'aliments cada dos o tres dies prenent les mesures de prevenció en la recollida. L'Ajuntament ha assumit el repartiment dels aliments de Càritas ja que els seus voluntaris, sobretot gent gran, no fan atenció directa per ser un col·lectiu de risc davant el coronavirus.

També s'estan fent trucades al col·lectiu de la gent gran, sobretot a la gent gran que viu sola per preguntar-los com estan, si necessiten suport o si el tenen de familiars. En aquest cas, segons el primer tinent d'acció social, moltes persones grans demanen ajuda per anar a comprar, per anar al caixer o a la farmàcia. Una tasca que fan les treballadores familiars de l'Ajuntament, els conserges municipals i els voluntaris de la Creu Roja.

Jofre Serret ha volgut tornar a recordar que el telèfon de vulnerabilitat és precisament per a casos de vulnerabilitat, no per a consultes sanitàries o laborals, com ara fan alguns ciutadans.Publicat:
20-03-2020 / 14:50:50
Actualitzat:
20-03-2020 / 15:37:10

Jofre Serret ha destacat que des de Serveis Socials es garanteix els aliments per a les totes les famílies d'extrema vulnerabilitat. Precisament, segons ha dit, s'ha incrementat la despesa per a la compra d'aliments.

Serret també s'ha referit a les beques menjador. Les famílies beneficiàries d'aquestes beques el que reben ara són directament els aliments.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits