malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Els dos hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva tenen a dia d'avui 11 persones ingressades per coronavirus

L’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella té actualment 5 persones ingressades per coronavirus. L'últim ingrés es va produir ahir dijous, segons informa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Pel que fa a l’Hospital Comarcal de Blanes, a les últimes hores han ingressat 3 persones, pujant a 6 els afectats per coronavirus en aquest centre sanitari.  Una altra de les persones que van ingressar a l'Hospital de Blanes finalment va ser traslladada a un altre centre hospitalari.

Segons la Corporació, en relació als professionals sanitaris, hi ha un total de 8 que han donat positiu a la prova.

D’altra banda, a la Regió Sanitària de Girona s'han confirmat 47 casos nous de coronavirus SARS-CoV-2, elevant a 181 el nombre d'afectats, 13 dels quals en estat greu i 47 són professionals sanitaris. Del total de casos acumulats fins ara a la Regió Sanitària Girona han mort amb la Covid-19, un total de 2 persones, totes amb patologies prèvies. Cal destacar que a les dades de la Regió ja hi ha comptabilitzats els casos de l’Alt MaresmePublicat:
20-03-2020 / 10:37:35
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

D'altra banda, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha reforçat l’atenció telefònica amb l’enviament d’SMS per reprogramar i anul·lar proves i visites als pacients.  Aquest servei permet oferir una atenció més ràpida i eficaç a la ciutadania i l’estan utilitzant des d’aquest dilluns els equips d’admissions dels dos hospitals de la Corporació.  Arran de la implementació de les mesures organitzatives, s’han enviat un total de 8.200 missatges de text (SMS).

Per ara, els enviaments d’SMS als mòbils dels pacients no substitueixen les trucades telefòniques, que se’n continuen fent, sobretot, per aquelles persones que no tenen telèfon mòbil o bé si les desprogramacions són d’activitat quirúrgica. 
 
 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits