malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

El Departament d’Educació ajorna la preinscripció escolar fins que es puguin garantir amb normalitat

El Departament d’educació ha decidit ajornar la preinscripció escolar del segon cicle d’infantil, primària i secundària fins que es pugui garantir la seva realització en condicions de normalitat.

Una decisió que s’ha pres segons declaracions del conseller d’Educació, Josep Bargalló, en una entrevista a TV3, per tal de garantir l’equitat entre les famílies interessades i assegurar que aquelles que no puguin realitzar els tràmits telemàticament ho puguin fer presencialment amb condicions normals.

Una normalitat però, que podria tardar a arribar a causa del confinament. El conseller d’Educació Josep Bargalló, ha assegurat que “òbviament, si el confinament s’allarga, l’aturada dels centres escolars, també”.

Segons el conseller “No tornarem a obrir les escoles fins que acabi el confinament. Això és evident, i quan acabi el confinament ens haurem de plantejar quan les obrim”

“De manera formal hem d’estar pendent del que diu el Procicat de la Generalitat i per tant, el Procicat va anunciar un confinament de 15 dies però tots sabem que la corba està augmentant, cada vegada tenim a Catalunya més casos diagnosticats i, per tant, és evident que aquest confinament augmentarà en dies, i com augmentarà en dies el confinament, augmentarà en dies el tancament de les escoles.” Ha afegit el conseller Josep Bargalló.

Quan el confinament finalitzi i es torni a la normalitat s’hauran d’estudiar dinàmiques que s’acostin a la màxima normalitat possible. Tot i això, Bargalló ha parlat de la possibilitat de “reprogramar” i que caldrà “prendre decisions sobre el currículum”. Segons ha afegit, “vivim una situació nova i ens hem d’adaptar dia a dia”.Publicat:
19-03-2020 / 11:43:43
Actualitzat:
19-03-2020 / 12:00:16

El Departament d’educació ha publicat al portal Edu365.cat una edició especial amb activitats d’autoaprenentatge per a tots els nivells dels cicle d’infantil, primària, secundària i batxillerat. Una bona manera, segons diuen, per aprofitar aquestes dies de “#JoEmQuedoACasa”.

Més informació al web: http://edu365.cat/

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits