malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Entrevista amb el Cap de la Policia Local de Malgrat de Mar, Joaquim Martínez

El Cap de la Policia Local de Malgrat de Mar, Joaquim Martínez, ha explicat durant una entrevista a Ona Malgrat que els responsables dels comerços i restaurants han actuat amb responsabilitat i respecte i des que es va decretar l'estat d'alarma van tancar els seus establiments. No es pot dir el mateix, diu Martínez, d'algunes persones que encara a dia d'avui surten al carrer incomplint el decret d'estat d'alarma. Fins a ara els agents ja han posat 25 denúncies, algunes d'elles per falta i respecte a l'autoritat, multes que van entre els 100 i els 600 euros. Pel que fa a les denúncies per incompliment del decret d'alarma, les que s'han posat a Malgrat de Mar són de 300 euros com a mínim.

Joaquim Martínez insisteix que es pot sortir a comprar productes de primera necessitat com els aliments i el pa, a la farmàcia per adquirir medicaments -no cremes o productes de bellesa-, a l'estanc, per fer gestions inajornables amb el banc o la gestoria però, sobretot, s'ha de fer de manera individual. No es pot anar acompanyat o amb vàries persones.

El Cap de la Policia Local de Malgrat de Mar també s'ha referit als desplaçaments en vehicles que han de ser individuals, tret que sigui un menor o una persona incapacitada.Publicat:
19-03-2020 / 11:38:02
Actualitzat:
19-03-2020 / 12:31:57

A nivell intern de la Policia Local, Joaquim Martínez ha explicat que s'ha fet una redistribució dels agents, dels serveis i s'han anul·lat tots els permisos i vacances. També destaca que a dia d'avui tenen material de seguretat com ara mascaretes, guants i ulleres de protecció. Per últim, Martínez considera que no es pot estar preparat per a una situació que desconeixem com anirà evolucionant però que en tot cas, la Policia Local de Malgrat de Mar té experiència i ganes d'afrontar la situació, com ha passat en altres episodis complicats. I remarca que el més important és que ens aïllem i siguem responsables.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits