malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Francesc Durà, dir gral ASPRONIS: 'Els professionals de l'àmbit de l'atenció a les persones amb discapacitat també es mereixen un reconeixement'

El director general de la Fundació ASPRONIS, Francesc Durà, ha explicat avui a Ona Malgrat que les dues persones afectades per coronavirus a la fundació evolucionen bé, 'es troben hospitalitzades i tot va de manera correcta'. Recordem que ahir a primera hora de la tarda es coneixia el primer cas de coronavirus a Malgrat de Mar, el d'una usuària d'ASPRONIS.

Francesc Durà ha explicat que des de fa setmanes la Fundació ASPRONIS segueix les recomanacions dels departaments de Salut i Treball en matèria de prevenció i seguretat davant el Covid-19 ja que treballen amb moltes persones i en diversos àmbits laborals i activitats socials. En tot moment s'ha actuat, diu Durà, per preservar la salut i la seguretat dels usuaris de la fundació.

Francesc Durà també ha expressat la seva preocupació per les conseqüències econòmiques que tindrà aquesta situació. Ara per ara, van avaluant la situació i es van prenent les mesures oportunes però caldrà veure l'evolució a mig i llarg termini.

Segons Durà, algunes persones del personal d'ASPRONIS poden fer teletreball però no totes, és complicat, reconeix. El que fan aquests dies és donar suport a distància a algunes persones que tenen certa autonomia.

 Publicat:
19-03-2020 / 10:58:51
Actualitzat:
19-03-2020 / 11:38:49

El director general d'ASPRONIS considera que el personal que treballa en l'àmbit de l'atenció a les persones amb discapacitat també es mereix el reconeixmenet i els aplaudiments que aquests dies rep el sector sanitari. Són moments complicats per a tothom, destaca Durà.

Per últim, Francesc Durà fa una crida a la necessitat que tenen de  material de protecció, sobretot mascaretes.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits