malgratcomunicacio.cat

En directe


El temporal Glòria i les seves conseqüències serà el tema del primer debat polític d'Ona Malgrat de la temporada

El contingut, que s’emetrà en directe avui a partir de les 19h, comptarà amb la participació d’un portaveu de cada partit polític amb representació a l’AjuntamentPublicat:
27-02-2020 / 10:47:46
Actualitzat:
27-02-2020 / 10:56:12

Una entrevista amb Enric Sagristà, portaveu dels científics, naturalistes i entitats conservacionistes que han signat el  manifest ‘La Tordera després del temporal Glòria, i ara què?’ servirà per donar el tret de sortida al debat.

El contingut s’ha dividit en tres parts. Primer hi haurà una roda d’intervencions de tres minuts en què cada partit, per ordre de major a menor representació, podrà exposar un posicionament inicial. Després començarà la fase de debat, que tindrà una durada de 40 minuts i en la qual cada representant podrà intervenir quan vulgui demanant la paraula. Finalment, cada participant podrà fer una aportació d’un minut de durada com a conclusió.

El debat d’aquest dijous és el primer dels tres que oferirà aquesta temporada Ona Malgrat. El podran seguir en directe a partir de les 19h a través del 107.4 FM o a internet a malgratcomunicacio.cat i a l’aplicació de la ràdio.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits