malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Els Ajuntaments de Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Blanes, Lloret de Mar i Tossa reclamen actuacions i celeritat per afrontar els danys del Glòria

Els alcaldes de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar i Tordera i els primers tinents d’alcalde de Malgrat i Palafolls han mostrat avui durant una roda de premsa la seva insatisfacció per com les administracions de l’Estat i la Generalitat estan resolent les conseqüències del temporal Glòria en aquest territori.

Els representants polítics dels sis municipis de la Costa Brava Sud i l’Alt Maresme han estat molt crítics amb els representants de l’ACA davant aquest temporal que ha deixat molt malmeses diferents infraestructures. Cadascun d’ells han explicat les seves especificitats com a municipis afectats pel temporal però avui han volgut donar una imatge i una crida comuna d’unitat.

Els alcaldes han destacat que el temporal Glòria ha provocat problemes molt greus en les infraestructures i serveis que afecten en el conjunt del territori a uns 130 mil residents i més de 2 milions de turistes que vistent la zona anualment.

El primer tinent d’alcalde de Malgrat de Mar ha demanat celeritat en la reconstrucció dels dos ponts que passen pel riu Tordera i que les administracions estiguin a l’alçada dels ciutadans. Segons Jofre Serret, unes 2000 persones fan servir cada dia els autocars entre Blanes i Malgrat de Mar. Una xifra que es veurà incrementada durant els mesos d’estiu amb l’arribada de turistes. Segons ell, és inadmissible que les obres s’allarguin més de 10 mesos.Publicat:
26-02-2020 / 14:28:02
Actualitzat:
26-02-2020 / 15:13:38

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits