malgratcomunicacio.cat

En directe


Llum verda a la reconstrucció del pont sobre La Tordera entre Malgrat de Mar i Blanes

El govern de la Generalitat ha acordat aquest dimarts declarar l'emergència de l'obra de reconstrucció del pont sobre La Tordera entre Malgrat de Mar i Blanes, que va caure durant el temporal Glòria. Les tasques prèvies de la reconstrucció ja s'han iniciat. Es preveu que les obres tinguin un termini d'execució de 10 mesos i un cost de 5,3 milions d'euros. Aquest acord del govern arriba just un dia abans de la roda de premsa que tindrà lloc avui al migdia en què els representants dels ajuntaments de l'Alt Maresme i la Costa Bava Sud demanaran a les administracions que agilitin els tràmits per reconstruir tots els desperfectes ocasionats pel temporal GloriaPublicat:
26-02-2020 / 09:09:17
Actualitzat:
26-02-2020 / 10:56:20

El nou pont que es construirà sobre La Tordera entre Malgrat de Mar i Blanes tindrà una longitud de prop de 220 metres i una amplada de 13 metres. Se situarà en el mateix punt estava fins ara. La previsió és que les obres tinguin un termini d'execució de 10 mesos i, per tant, l'obertura de la nova insfraestructura sobre La Tordera coincidirà amb la finalització de les obres del pont per al tren, que Adif ja va anunciar que tindria arreglar el mes de desembre.

Per aquest pont hi circulaven diàriament uns 8.000 vehicles.

Més celeritat i compromís

Els representants dels ajuntaments de l'Alt Maresme i de la Costa Brava Sud faran aquest migdia una valoració conjunta de les accions que s'estan fent en cada municipi. També exigiran major celeritat i compromís a la Generalitat de Catalunya i a l'Estat Espanyol en relació a les actuacions que són de la seva competències, és a dir, passejos marítims, mobilitat viària i ferroviària, i ports.

La roda de premsa que s'ha convocat per aquest migdia comptarà amb la paresència de Jofre Serret, primer tinent d'alcalde de Malgrat de Mar, i dels alcaldes de Blanes, Lloret de Mar, Palafolls, Tordera i Tossa de Mar. La trobada tindrà lloc, precisament, a l'accés tallat al trànsit de la carretera de Blanes a Malgrat de Mar.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits