malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

L'Ajuntament de Malgrat de Mar arranjarà el mur de la riera de Sant Genís malmès pel temporal Glòria

Ja hi ha data per a l'inici de les obres d'arranjament del mur de la riera de Sant Genís de Palafolls davant de l'aparcament del CAP malmès pel temporal Glòria. s'iniciaran aquesta mateixa setmana. Recordem que aquest mur va caure durant el pas del temporal Glòria per Malgrat, durant el qual es va desbordar la riera, fent caure un vehicle a dins. La companyia elèctrica Endesa començarà a reforçar la zona on hi ha un pal de la xarxa elèctrica, que va quedar malmès. Després l'Ajuntament formarà una escullera per reforçar de manera provisional la riera en aquest punt. Tot i que és competència de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), l'Ajuntament assumeix l'arranjament provisional per poder tornar a obrir l'aparcament en un termini de temps breu.Publicat:
17-02-2020 / 15:12:18
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Endesa iniciarà aquesta mateixa setmana els treballs per reforçar el pal elèctric de la xarxa Un cop assegurat aquest pal de la xarxa, es podrà reobrir una part de l'aparcament. L'altra part, restarà tancada fins que el consistori malgratenc reforci el mur amb una escullera. El primer tinent d'alcalde, portaveu del govern i regidor d'Urbanisme, Jofre Serret, ha explicat que "tot i que és competència de l'ACA, l'Ajuntament assumeix aquest arranjament provisional i per urgència per poder recuperar aquest aparcament". "El govern treballa amb la màxima rapidesa per poder tornar a obrir l'aparcament que dóna servei als usuaris del CAP, la qual cosa és molt necessària", ha apuntat el regidor. 

Aquest reforç que farà l'Ajuntament es provisional, ja que en poc temps l'ACA té previst iniciar les obres de canalització, just en aquest tram de riera. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits