malgratcomunicacio.cat

En directe

Jofre Serret als estudis d'Ona Malgrat
Societat

[ÀUDIO] Jofre Serret s'incorpora al ple del Consell General dels Serveis Socials de la Generalitat

El primer tinent d'alcalde i portaveu del govern de Malgrat de Mar, Jofre Serret, s'ha incorporat recentment al ple del Consell General dels Serveis Socials de la Generalitat en representació de l'Associació Catalana de Municipis (ACM). Segons ha explicat Serret, aquest és el màxim òrgan de gestió en matèria de benestar social, afers socials, treball i família. Des d'aquí es creen i planifiquen lleis vinculades als serveis socials en referència a les persones, la infància, la gent gran i el treball.

 Publicat:
31-01-2020 / 15:49:14
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Jofre Serret, de JxCat-Malgrat ens Mou, ha assistit ja al primer ple en què s'han abordat diferents qüestions. Segons ha explicat a Ona Malgrat, al primer plenari s'ha aprovat la proposta del Pla Estratègic de Serveis Socials. També s'ha debatut i aprovat el Pacte Nacional per la Interculturalitat o els Serveis de Criança a la llar per a la petita infància.

Serret ha destacat la importància de ser dins del Consell General dels Serveis Socials de la Generalitat ja que les administracions locals són les que 'tenen el desenvolupament vital de les persones, de la seva independència, independentment de la seva condició sexual, de gènere o discapacitat'. Segons Serret, els consistoris coneixen d'aprop les situacions de les famílies i els col·lectius com el de la gent gran.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits