malgratcomunicacio.cat

En directe

Lurdes Borrell als estudis d'Ona Malgrat
Societat

[ÀUDIO] Obertes les inscripcions per al Carnaval fins el 7 de febrer

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha suspès la celebració de la Festa dels Tres Tombs que estava prevista per aquest diumenge al matí en solidaritat amb els afectats pel temporal Glòria. En comptes d'aquesta activitat es farà una neteja popular a 3 de les 4 platges de Malgrat de Mar. Precisament, avui hem conegut que hi ha un miler de persones apuntades per prendre part de la neteja voluntària de les platges. Es netejaran les platges de l'"Astillero", Malgrat Centre i La Conca fins al Camí de Mas Bages, que s'han dividit en 17 trams. Els voluntaris inscrits han de ser a les 10 h al tram que se'ls ha assignat a través d'un correu d'e-mail. Hi participen també escoles, entitats, associacions i empreses locals.Publicat:
31-01-2020 / 13:21:23
Actualitzat:
31-01-2020 / 13:39:21

Avui amb la regidora de Cultura també hem parlat de la celebració del Carnaval que es farà el cap de setmana del 21 al 23 de febrer. Les persones interessades poden apuntar-se fins el dia 7 de febrer. Lurdes Borrell ha explicat que el divendres 21 hi haurà la rua de Carnaval i el ball al pavelló Germans Margall. El dissabte 22 es farà la rua infantil i el ball i animació també al pavelló Germans Margall.

D'altra banda, des de l'Associació de Veïns de la Verneda s'ha organitzat el dijous 20 de febrer, dijous llarder, un concurs de truites i el divendres 21 un concurs de disfresses, activitats que es faran al Centre Cívic. De cara al divendres 28 es farà el ball de vídues.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits