malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Castellers de l'Alt Maresme
Societat

[ÀUDIO] Els Castellers de l'Alt Maresme renoven l'equip tècnic i administratiu i es marquen com a repte convertir-se en colla de 8

Els Castellers de l’Alt Maresme van celebrar el passat diumenge l’assemblea anual en la qual van escollir l’equip tècnic i la junta directiva que dirigirà la colla durant els propers dos anys. Per primera vegada l’equip tècnic el lideraran dos cocaps de colla, Esteve Sebastià, que repetirà en el càrrec, i Andrea Almenta, que s’incorporarà en la direcció tècnica de la colla. Segons ha explicat Esteve Sebastià, aquest sistema el fan servir altres colles com els Marrecs de Salt i els permet donar resposta a problemes que poden sorgir a nivell tècnic. Ara hi ha dos persones que es reparteixen la gestió tècnica i la gestió del grup.

Pel que fa a la direcció administrativa, Hèctor Montero va ser escollit president de la colla, substituint, així, a Marc Ruiz, president dels Castellers de l’Alt Maresme des de 2014, any de la seva fundació. Marc Ruiz va ser un dels principals impulsors i fundadors de la colla el 2013, any de la seva creació.Publicat:
29-01-2020 / 15:11:44
Actualitzat:
29-01-2020 / 15:22:22

Durant una entrevista a Ona Malgrat, Esteve Sebastià ha explicat que el repte més immediat és convertir-se en colla de 8 pisos. A més, actualment treballen per tenir un local propi per poder desenvolupar activitats socials.

Durant l’assemblea els socis de la colla van votar a favor de participar al Concurs de Castells en cas de classificar-se. Des de la seva fundació, la colla ha votat en assemblea la seva participació a cada edició del concurs, que se celebra cada dos anys.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits