malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] Tècnics de l'ACA valoren avui l'estat de la riera de Palafolls després del temporal

Els tècnics de l'Agència Catalana de l'Aigua faran un informe de valoració dels danys que ha provocat el temporal Glòria a la riera de Palafolls al seu pas per Malgrat de Mar. L'aparcament de davant del CAP encara continua tancat pel mur de contenció de la riera que va caure. Pel què fa al cotxe que va caure a la riera, el portaveu del govern Jofre Serret ha dit que encara no s'ha pogut treure però garanteix que "no cal patir"Publicat:
29-01-2020 / 10:57:46
Actualitzat:
29-01-2020 / 12:13:34

L'aparcament de davant del CAP continua tancat després dels desperfectes que va provocar la borrasca Glòria la setmana passada. El temporal va fer caure un tros del mur de contenció de la riera de Palafolls a l'aparcament i un cotxe a la riera que encara no s'ha pogut treure.

Els tècnics de l'ACA valoren avui sobre el terreny en quin estat ha quedat la riera de Palafolls. El portaveu del govern Jofre Serret ha explicat que aquesta és l'administració competent en les lleres de rius i rieres i, per tant, és "qui ha de fer la inversió de recuperació d'aquesta riera". "Hem anat amb la màxima celeritat per fer-los venir perquè puguin fer un informe i es puguin posar a treballar", ha afegit Serret. El portaveu del govern ha demanat als tècnics que actuin amb rapidesa.

Pel què fa al cotxe que va caure, Serret ha explicat que encara no s'ha pogut treure de la riera. Tot i això, el portaveu del govern ha garantit que no cal patir perquè "no fa de tap en cap cas ni hi ha perjudici d'altres serveis que hi havia a la riera".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits