malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Els centres educatius de Malgrat de Mar tornaran a obrir les portes demà divendres després del pas de la borrasca Glòria pel municipi

Els centres educatius de Malgrat de Mar tornaran a obrir les portes demà divendres després del pas de la borrasca Glòria pel municipi.

La regidora d’educació Lurdes Borrell ha assegurat que “s’ha actuat sempre amb la premissa de seguretat i respectant les recomanacions de protecció civil i seguretat ciutadana.” Segons diu “No ens podíem permetre cap risc i per això vam anul·lar les classes de dilluns a la tarda, de dimarts, de dimecres i avui dijous”

Borrell ha afegit que a partir de divendres els centres educatius de Malgrat de Mar reobriran les seves portes amb total normalitat.

Amb el pas de la borrasca Glòria pel municipi no han hagut afectacions importants als diferents centres educatius de Malgrat de Mar i només s’han detectat casos de goteres. En aquest sentit la regidora Lurdes Borrell ha assegurar que ja estan treballant per arreglar els desperfectes.Publicat:
23-01-2020 / 17:08:22
Actualitzat:
23-01-2020 / 17:13:48

Galeria d'imatges

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits