malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[VÍDEO] Primeres imatges de les conseqüències de la borrasca Glòria pel seu pas per Malgrat de Mar

Durant el llarg d’aquest matí han començat a sortir les primeres imatges de les conseqüències de la borrasca Glòria pel seu pas per Malgrat de Mar. El temps ha permès a malgratencs i malgratenques així com els representants del consistori comprovar l’estat d’algunes zones del municipi.

Entre les afectacions de la borrasca Glòria, 10 càmpings malgratencs han quedat pràcticament inoperatius a causa de les inundacions i les destrosses pel temporal, el que representa, un equivalent de 7.500 places turístiques, la meitat de les que disposa el municipi.

Per altra banda, amb el desbordament del riu Tordera, la zona agrícola del Pla de Grau  ha quedat pràcticament inundada. Els pagesos de la zona han pogut accedir als seus terrenys acompanyats per la Policia Local i comprovar l’estat general dels camps. En aquest cas, alguns hivernacles han quedat totalment malmesos així com part de la maquinaria agrícola de treball.

Finalment, una de les afectacions més destacades també ha estat la referent a ADIF i la línia R1 de Rodalies Renfe. La pluja sumat al fort vent van enfonsar a la matinada d’ahir el pont  per on passa la via i connecta les estacions de Malgrat de Mar i Blanes deixant sense servei ferroviari aquest tram de la línia.

Segons Territori, el projecte de reconstrucció del pont tindrà un cost aproximat de 5 milions d’euros i trigarà entre 6 i 9 mesos a restablir la circulació de trens. De moment però, segons informen es buscarà un sistema alternatiu per cobrir el trajecte amb busos. De moment, durant el dia d’avui, els autobusos circulen entre Arenys de Mar i Maçanet Massanes.

Un equip d’Ona Malgrat s’ha desplaçat fins el lloc dels fets:Publicat:
23-01-2020 / 13:17:33
Actualitzat:
23-01-2020 / 14:39:33

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits