malgratcomunicacio.cat

En directe

Enric Zaldo aquest dimarts als estudis d'Ona Malgrat
Societat

[ÀUDIO] Ona Política I Entrevista amb el regidor de la CUP, Enric Zaldo

Aquesta setmana l'entrevista política del programa La Jungla ha estat amb el regidor de la CUP, Enric Zaldo. Zaldo ha repassat algunes de les qüestions que marquen l'actualitat política i social del municipi.

L'entrevista va ser gravada ahir dimarts, quan començavem a rebre els primers efectes de la borrasca Glòria. En aquest sentit, Zaldo destacava que la CUP se suma a la crida que feien els responsables de Protecció Civil per reduir la mobilitat anul·lant l'activitat escolar però lamentava que només sigui el departament d'Ensenyament de la Generalitat qui s'hi sumi. Per a Zaldo, seria interessant que es fes una aturada general de país per poder conciliar a nivell familiar la situació.

Altres aspectes que també ha comentat Zaldo fan referència a la reordenació territorial de determinades activitats econòmiques que, segons ell, s'hauria de fer perquè hi ha sectors econòmics que es desenvolupen en llocs no idonis, com ara els càmpings.Publicat:
21-01-2020 / 19:56:41
Actualitzat:
22-01-2020 / 18:33:03

Enric Zaldo també ha parlat de l'anunci fet pel regidor d'Habitatge, Sergio Ortín, sobre la necessitat de fer un estudi sobre els pisos turístics que hi ha al municipi. Segons ell, primer s'hauria de fer una moràtoria i després l'estudi per veure quina és la situació i prendre mesures. Segons Zaldo, la CUP no està en contra dels pisos turístics però sí de que es regulin de manera estricta.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits