malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] Suspeses les classes a tots els centres educatius de Malgrat de Mar pel temporal de vent i pluja

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha decidit suspendre les classes a totes les escoles i a l'institut aquesta tarda com a mesura preventiva davant l'episodi de fort vent i pluja que afecta el municipi des d'aquest diumenge. També s'ha decidit tancar l'accés als parcs Frances Macià, del Castell i Can Campassol, al cementiri, als pavellons Germans Margall i de l'avinguda de Tarragona, al Camp municipal d'esports i a les pistes d'atletisme. Els Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar han fet una cinquantena de serveis des d'aquest diumenge a la tardaPublicat:
20-01-2020 / 14:02:25
Actualitzat:
20-01-2020 / 14:36:19

Molta precaució. Això és el que demana l'Ajuntament de Malgrat de Mar, la Policia Local i Protecció Civil davant del temporal de vent i pluja que afecta des d'aquest diumenge el municipi. Jofre Serret, portaveu del govern, ha aconsellat que, en la mesura del possible, tothom es quedi a casa.

Una de les mesures preventives que s'ha decidit adoptar és, precisament, tancar tots els centres educatius aquesta tarda. La mesura podria extrendre's també a aquest dimarts. La decisió es prendrà en les properes hores. L'Ajuntament, a més, ha decidit tancar l'accés als parcs Frances Macià, del Castell i Can Campassol, al cementiri, als pavellons Germans Margall i de l'avinguda de Tarragona, al Camp municipal d'esports i a les pistes d'atletisme.

Una cinquantena de serveis

Els Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar han registrat prop de 50 serveis des d'aquest diumenge relacionats amb el temporal de vent i de pluja. Entre les incidències més destacades hi ha dues palmeres caigudes al Passeig Marítim i branques i arbres caiguts a diferents punts del municipi; el sostre del pavelló Germans Margall que s'ha despenjat; ha caigut una paret de totxo d'un pati particular de l'avinguda de Barcelona; quatre tendals de domicilis particulars s'han despenjat i han anat a parar al carrer; una vidriera trencada al carrer d'Isaac Albéniz; i diversos pals de telèfon estan a punt de caure.

En relació al sostre del pavelló Germans Margall, Serret ha dit que la situació està controlada i que aquest matí l'arquitecte municipal s'ha desplaçat fins a l'equipamet per conèixer l'abast de l'afectació.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits