malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Entrevista amb Maria del Mar Bonet. Demà protagonitza el concert inaugural de la 3a edició de La Barretina Sona!

La cantant Maria del Mar Bonet estrena la tercera edició del festival 'La Barretina Sona!' aquest dissabte amb totes les entrades exhaurides. Maria del Mar Bonet clourà a Malgrat de Mar tres anys d'una gira que li ha servit per celebrar que fa més de cinquanta anys que és als escenaris. Parlar de Maria del Mar Bonet és parlar de la veu càlida i propera, del compromís social i polític, de la mediterrània, en definitiva d’una veu que ha posat i posa banda sonora a les nostres vides.

 Publicat:
10-01-2020 / 14:42:37
Actualitzat:
10-01-2020 / 14:48:45

Avui Maria del Mar Bonet atén a través del telèfon a Ona Malgrat. Li prendrem 5 minuts dels seus assajos per conversar amb ella i saber algunes curiositats de la seva actuació a Malgrat de Mar. ‘L’amor és mar desfeta’, de Jacint Verdaguer, dedicada al Llibre d’Amic e Amat de Ramon Llull, i un fragment del ‘Cant de la Sibil·la’ són peces que es podran escoltar demà a Malgrat de Mar. També peces que demostren el seu compromís social i polític com ‘Què volen aquesta gent’ o ‘la balanguera'.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits