malgratcomunicacio.cat

En directe

El regidor Ludwig Ivan Hasko als estudis d'Ona Malgrat

[ÀUDIO] Malgrat de Mar serà Capitalitat del Bàsquet Femení a partir del 23 de gener

Igualada passarà el relleu a Malgrat de Mar com a Capitalitat del Bàsquet Femení 2020 el proper 23 de gener a les 12h. L'acte protocol·lari tindrà lloc a la sala de plens de l'Ajuntament de Malgrat de Mar i inclourà activitats al carrer del CarmePublicat:
13-01-2020 / 09:35:53
Actualitzat:
14-01-2020 / 08:40:24

La Capitalitat del Bàsquet Femení és una iniciativa de la Federació Catalana de Basquetbol que persegueix l'objectiu de potenciar el paper de la dona dins d'aquest esport en el marc d'una localitat al llarg de tot un any. Sant Feliu de Llobregat va ser el primer municipi en assumir aquesta Capitalitat. Després ho va fer Girona i l'any passat Igualada, que farà el traspàs a Malgrat de Mar el proper 23 de gener.

Malgrat de Mar es convertirà, doncs, en el centre neuràlgic del Bàsquet Femení Català aquest 2020. El regidor d'Esports Ludwig Ivan Hasko ha avançat que durant tot l'any hi haurà activitats. La primera serà el 23 de gener i suposarà el traspàs d'aquesta Capitalitat. El regidor diu que serà un acte "protocol·lari" i inclourà "activitats al carrer del Carme per tal que vinguin públic en general i les escoles".

Malgrat, seu de diversos campionats esportius

A banda d'assumir la Capitalitat del Bàsquest Femení aquest 2020, la regidoria d'Esports també treballa per aconseguir que Malgrat de Mar sigui seu de diversos campionats esportius com la fase prèvia del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques de futbol sala femení de les categories sub 16 i sub 19, que es va disputar al desembre al pavelló Germans Margall. En aquest sentit, Hasko assegura que "Malgrat de Mar continua apostant per l'esport" i que "les instal·lacions estan adequades per a campionats d'aquest tipus".

El regidor també ha recordat que per tal de poder acollir aquest tipus d'esdeveniments esportius cal que els hotelers s'impliquin. "Aquests campionats mouen força gent i moltes vegades ens demanen que hi hagi una oferta hotelera per acollir a tothom", ha afegit Hasko.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits