malgratcomunicacio.cat

En directe

El regidor Ludwig Ivan Hasko als estudis d'Ona Malgrat

[ÀUDIO] Comerç fa un balanç positiu de les activitats que s'han organitzat aquestes festes a Malgrat de Mar

La visita dels Patges Reials, el Quinto o els jocs gegants de fusta, que es van instal·lar als carrers del centre del poble el 22 de desembre, han estat, segons la regidoria de Comerç, algunes de les activitats més multitudinàries.
 Publicat:
07-01-2020 / 10:59:37
Actualitzat:
07-01-2020 / 11:20:37

La regidoria de Comerç ja ha fet una primera valoració sobre les activitats que s'han organitzat durant aquestes festes a Malgrat de Mar. El balanç en general és positiu pel què fa a la participació.

El regidor de Comerç, Ludwig Ivan Hasko, ha explicat a Ona Malgrat que "ha anat molt bé; hi ha hagut molta resposta per part de la població". "Estem contents perquè totes les activitats realitzades han tingut molta afluència", ha assegurat Hasko.

El regidor ha recordat que amb l'organització d'aquestes propostes durant aquests dies festius es pretén, sobretot, "demostrar al poble que a Malgrat un també s'hi pot quedar i que no ha de marxar a Barcelona, Girona o Mataró".

Entre les activitats que han aconseguit atraure més públic aquests dies hi ha la visita dels Patges Reials, el Quinto de l'Associació de Comerciants o els jocs gegants de fusta, que es van organitzar coincidint amb el primer diumenge d'obertura dels establiments. "El trenet també ha tingut molta acceptació i als tallers de cuina, la veritat, és que les sessions han omplert", ha afegit Hasko.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits