malgratcomunicacio.cat

Medi Ambient organitza una plantada d'arbres al Camí de Can Palomeres, aquest diumenge

La Regidoria de Medi Ambient ha organitzat una plantada d'arbres al Camí de Can Palomeres per a aquest proper diumenge. Es plantaran 10 arbres i 750 plantes arbustives en el tram que ara s'ha recuperat d'aquest antic camí.  



Publicat:
04-03-2014 / 12:27:07
Actualitzat:
04-03-2014 / 14:03:43

El punt de trobada de la caminada serà el local del GEM, a Can Feliciano, a les 10 h. Des d'allà el grup sortirà en direcció cap al Camí de Can Palomeres. La Regidoria de Medi Ambient juntament amb el servei municipal d'Espais Verds han previst que es plantin 10 arbres, roures i alzines, i 750 plantes arbustives, entre les quals hi haurà ginesta, cirerer d'arboç i aranyoner, i d'altres.

La Regidoria de Medi Ambient ha preparat aquesta activitat conjuntament amb el Grup Excursionista Malgratenc (GEM) i l'Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau. Amb la plantada també col·laborarà els Bombers Voluntaris de Malgrat.

L'activitat tindrà un caire lúdic i familiar i inclourà una xocolatada. La intenció és donar a conèixer el tram recuperat del Camí de Can Palomeres.  

El Camí de Can Palomeres és un dels dos accessos històrics a la collada de Montagut, on s'enllaça el camí ral de Sant Miquel de Vallmanya i amb el camí ral de Palafolls a Sant Pere de Riu. Aquest camí era històricament el més important i concorregut de la serra. El camí fa 1,79 quilòmetres de llarg i té una amplada, que varia entre 2 i 4 metres. Comença a la carretera N-II, des del barri de Can Palomeres nord, i arriba fins al Camí de Montagut. El camí forma part de Xarxa Natura 2000 -que representa una selecció de les millors mostres d'hàbitats i d'espècies en el conjunt de la Unió Europea- des de 2005. En les darreres setmanes, s'ha treballat per recuperar i desbrossar 385 metres del traçat de l'antic camí, que estava en desús i ocupat per la vegetació.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits