malgratcomunicacio.cat

En directe

Anna Malleu i Marcel Pla als estudis d'Ona Malgrat

[ÀUDIO] Maria del Mar Bonet, cap de cartell de 'La Barretina Sona!'

La tercera edició del cicle de concerts 'La Barretina Sona!' començarà l'11 de gener amb el concert de Maria del Mar Bonet, que clourà tres anys d'una gira que li ha servit per celebrar que fa més de cinquanta anys que és als escenaris. El festival d'enguany també inclou tres cicles: el de cantautors, el de música d'arrel i el Jazz Vermut.Publicat:
16-12-2019 / 10:11:18
Actualitzat:
16-12-2019 / 10:44:39

Mazoni, Quel Xiberta i Clàudia Cabero arrodoneixen el cicle de cantautors de 'La Barretina Sona!', que començarà el proper 11 de gener amb el concert de Maria del Mar Bonet. La música d'arrel començarà el 8 de febrer amb l'espectacle de Mònica Green, a qui acompanyarà el guitarrista maresmenc Pep Romaguera. També s'han inclòs els concerts de Maria Mazzota i de Sarah Ariche Quintet. Finalment, el cicle Jazz Vermut inlcou a Tati Cervià Trio, Gemma Abrié Duet i Violetta Curry & Ismael Dueñas.

Marcel Pla, productor de 'La Barretina Sona!', creu que "ha quedat un festival molt rodó". "Sense voler-ho, perquè ha sigut sense voler-ho ja que només hem primat la qualitat i la gent que teníem ganes que vingués, gairebé tot són dones", ha detallat Pla. Per la seva banda, Anna Malleu, presidenta de la Societat Cultural i Recreativa La Barretina Vermella, ha recordat que "l'essència del festival és el contacte més directe amb els cantautors i la música que es pot establir a la sala de La Barretina".

Els concerts dels dos primers cicles, el de cantautors i el de música d'arrel, s'han programat els dissabtes al primer pis del local social de la S. C. i R. La Barretina Vermella a partir de les 21:30h. El de Jazz Vermut es farà al mateix escenari, però, els diumenges a les 12h.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits