malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Malgrat, Calella, Tordera i Palafolls posaran en marxa un projecte de prevenció de les drogodependències

Els ajuntaments de Malgrat de Mar, Palafolls, Calella i Tordera posaran en marxa un projecte conjunt de prevenció en l’àmbit de les drogodependències. Avui s’ha fet una primera trobada a l’Ajuntament de Malgrat de Mar entre els regidors de Serveis Socials i Salut d’aquests 4 municipis per començar a donar forma al conveni pel qual es regirà el projecte.

Segons ha avançat el primer tinent d’alcalde i portaveu del govern, Jofre Serret, es tracta d’un projecte transversal que posarà èmfasi en l’àmbit educatiu amb el col·lectiu dels joves. Ha recordat que la Diputació ha fet una enquesta sobre hàbits saludables i els resultats d’aquesta serviran també com a punt de partida a l’hora de planificar accions. Accions que seran en l’àmbit de l’educació i la pedagogia. A més, segons Serret, els centres educatius han demanat a l’administració que treballi el tema de les drogodependències. La primera trobada ha estat molt positiva, segons comenta Jofre Serret.Publicat:
03-12-2019 / 13:37:29
Actualitzat:
03-12-2019 / 17:27:26

El projecte també treballarà per detectar el consum en els llocs d’oci nocturn. Després d’aquesta primera trobada, el següent pas serà començar a donar forma al conveni. El portaveu del govern i responsable de Salut Comunitària de l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha destacat la importància de treballar amb altres municipis ja que actualment es fan tallers a les aules però de manera més individual. Amb aquest projecte es podran fer accions coordinades per exemple amb el CAP, als Serveis Socials o a les Barraques de les Festes Majors, entre altres.

El projecte entre Malgrat de Mar, Calella, Palafolls i Tordera podria tenir un pressupost d’uns 40.000 euros i podrà optar a una subvenció intermunicipal de la Diputació. Cal recordar que actualment els ajuntaments de Tordera, Calella i Pineda tenen un programa intermunicipal de drogodependències per al període del 2019-2023.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits