malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Consell Comarcal del Maresme
Societat

[ÀUDIO] Els ajuntaments i la Generalitat treballaran en un contracte programa per desenvolupar les politiques d'ocupacio

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Malgrat de Mar i conseller comarcal, Jofre Serret, va participar ahir a la trobada que alcaldes i representants municipals de la comarca van mantenir amb el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani a la seu del Consell Comarcal. Una trobada que ha servit per abordar el desplegament territorial del Servei d’Ocupació de Catalunya i les polítiques d’ocupació vinculades a programes de serveis socials i l’acollida de menors no acompanyats.Publicat:
29-11-2019 / 14:17:20
Actualitzat:
29-11-2019 / 15:40:03

Durant una entrevista a Ona Malgrat, Serret ha destacat que la d’ahir era una trobada molt necessària ja que el Maresme ha estat una comarca acollidora de joves migrats que es troben sols i ho ha fet en un context que des de fa anys és ‘d’excepcionalitat i emergència social’.

Segons Serret, tant la Generalitat com els ajuntaments volen treballar amb un nou contracte programa per desenvolupar a través d’ell les polítiques d’ocupació.

D’altra banda, i pel que fa a les polítiques socials, Generalitat i Ajuntament treballaran a través d’un nou programa contracte. L’actual s’acaba ara al 2019 i a partir de l’any que ve es farà un de nou amb vigència pels propers 4 anys.

En el cas dels joves migrats que es troben sols, Serret ha posat en valor l’acollida que s’ha fet a diverses poblacions de la comarca i remarca que tot i que hi ha poblacions en què no han pernoctat, com el cas de Malgrat de Mar, tots els pobles acaben sent solidaris amb aquests joves perquè s’estableixen vincles.

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha destacat que en el cas de Malgrat de Mar el consistori té la seva pròpia Àrea de Serveis a les Persones on es gestiona de manera integral el servei i ajuda al ciutadà.  

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits