malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] El llibre 'Trencar el silenci. Deu rostres, deu veus' es presentarà aquest dijous a la biblioteca La Cooperativa

L'obra, escrita per Imma Amadeo i Jordi Martínez, recull el testimoni de deu persones que, des de diversos àmbits i des de la seva experiència íntima i personal, expliquen la tasca que desenvolupen per a la prevenció i la protecció de l’abús sexual a les obres educatives maristes.Publicat:
27-11-2019 / 10:50:20
Actualitzat:
27-11-2019 / 13:40:22

Trencar el silenci. Deu rostres, deu veus és un llibre publicat per Baula i Germans Maristes Província L'Hermitage. Jordi Martínez, un dels autors de l'obra, ha explicat que l'obra "recull una visió necessària que faltava en tot el tema dels abusos sexuals a menors". "Recull tot l'esforç que fa molta gent arreu del món que treballa per la protecció de la infància", ha afegit l'autor.

L'acte de presentació del llibre, que tindrà lloc aquest dijous a les 19:30h a la biblioteca La Cooperativa, comptarà amb la presència dels autors, Imma Amadeo i Jordi Martínez, del Germà Gabriel Villa-Real, vicari provincial dels Maristes, el Germà Álvaro Sepúlveda, que ha estat coordinador dels Drets dels infants a la Fundació Marista per a la Solidaritat Internacional.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits