malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: El PuntAvui Lluís Cruset
Societat

[ÀUDIO] Malgrat de Mar fa un pas més per recuperar l'espai de l'antic camp de tir per a usos mediambientals

El ple de l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha aprovat de manera provisional el Pla Especial de restauració de la zona on hi havia el camp de tir, a la llera del riu Tordera.

Segons ha explicat el primer tinent d’alcalde i portaveu del govern, Jofre Serret, l’objectiu final és recuperar un espai de natura per tal que tots els malgratencs i malgratenques en puguin fer ús. Serret ha destacat que aquest primer pas ve precedit d’una important feina que han fet altres regidors d’Urbanisme i fins i tot el Parlament de Catalunya ja que a l’any 2009 la cambra catalana instava a recuperar aquest espai situat a la llera del riu Tordera.

Un cop s’aprovi de manera definitiva, diu Serret, es podrà executar una subvenció de la Diputació de Barcelona d’uns 95.000 euros per tal de recuperar mediambientalment la llera del riu al seu pas per on antigament hi havia hagut el camp de tir.Publicat:
26-11-2019 / 11:27:45
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

L’aprovació provisional del Pla Especial de recuperació de l’espai on hi havia el camp de tir es va fer en el decurs del ple ordinari de novembre del passat dijous i va comptar amb el suport de tots els partits polítics del consistori.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits