malgratcomunicacio.cat

En directe

Comunicat

ERC, JxM i CUP exigeixen que es restitueixi la pancarta de suport als presos i exiliats polítics

Els tres partits polítics a l'oposició han emès un comunicat conjunt en què denuncien que, retirant la pancarta de suport als presos polítics que s'havia tornat a penjat dilluns a la façana de l'Ajuntament, l'alcalde Joan Mercader "ha actuat de manera autoritària menystenint la majoria absoluta obtinguda en un acord de ple". L'oposició en bloc també demana a Junts per Catalunya - Malgrat ens Mou, "en tant que és soci de govern, que tingui la valentia i el sentit democràtic de fer complir l'acord de ple".Publicat:
14-11-2019 / 12:26:28
Actualitzat:
14-11-2019 / 13:01:44

Junts per Malgrat, ERC i CUP denuncien en el comunicat que l'alcalde Joan Mercader no té "garantia democràtica" i diuen que només governa pels seus votants "excloent la majoria de malgratencs". L'oposició també destaca que l'alcalde accidental Jofre Serret "va procedir a donar compliment als acords aprovats a la moció i la seva acció va ser desautoritzada pel seu mateix soci de govern".

Davant d'aquesta situació, els tres partits exigeixen que la pancarta es restitueixi perquè, entre d'altres coses, consideren que el lema 'Llibertat presos polítics' "no atempta contra la neutralitat de les institucions i no pot ser considerada una expressió partidista". "Els presos i les preses polítiques no mereixen aquesta falta de respecte ni ser el centre d'aquest circ vergonyós de l'equip de govern local", afegeix l'oposició en bloc.
 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits