malgratcomunicacio.cat

En directe

Joana Hernández i Paquita Martínez

[ÀUDIO] L'exposició 'Zapatos Rojos' i una xerrada sobre violència de gènere, per commemorar el 25N a Malgrat de Mar

Integrem per la Igualtat i la regidoria d'Igualtat i LGTBIQ de l'Ajuntament de Malgrat de Mar reediten, per quart any consecutiu, la mostra d'art visual Zapatos Rojos de l'artista mexicana Elina Chauvet. La proposta s'inclou en les activitats programades a Malgrat de Mar coincidint amb la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones el 25 de novembre. També es farà una xerrada sobre violència de gènere.Publicat:
12-11-2019 / 10:25:11
Actualitzat:
12-11-2019 / 11:07:30

La mostra d'art visual Zapatos Rojos tornarà a vestir de vermell el tram del carrer del Carme que travessa la plaça de l'Església el proper 25 de novembre, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació envers les Dones. La instal·lació col·lectiva de l'artista mexicana Elina Chauvet està dedicada a les dones que han patit violència de gènere. A través de l'art, Chauvet vol fer una crida a la consciència i a la solidaritat.

Per participar en aquesta proposta artística, es poden dipositar sabates velles en desús aquests dies a l'Ajuntament, a l'Àrea de Serveis Personals i al parc de Can Campassol, entre les 9h i les 15h. S'han programat, a més, dos tallers per pintar de vermell el calçat que s'hagi recollit. El primer tindrà lloc al Camí del Pla aquest dissabte entre les 11h i les 14h i el segon es farà el 23 de novembre al pac de Can Campassol d'11 a 14h.

A banda, d'aquesta exposició, Integrem per la Igualtat també ha organitzat una xerrada sobre violència de gènere que tindrà lloc el 30 de novembre a les 10:30h al Centre Cultural. Joana Hernández, presidenta de l'entitat, ha explicat que la conferència anirà a càrrec d'una advocada especialitzada en casos de violència gènere i també d'una víctima que vol explicar el seu cas públicament. Tot plegat per "arribar a la gent i conscienciar-la", segons Paquita Martínez, secretària d'Integrem per la Igualtat.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits