malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] La ciutat de Barcelona, el ganxo per donar a conèixer Malgrat de Mar a la World Travel Market

Malgrat de Mar atén aquests dies els professionals del sector turístic des de l'estand que l'Agència Catalana de Turisme ha muntat a la World Travel Market de Londres. L'Oficina de Promoció de la Diputació de Barcelona hi té un mostrador i unes taules, des d'on treballa la tècnica de Turisme de Malgrat de Mar, Ester Gil. La ciutat de Barcelona fa de "ganxo" segons Gil a l'hora de promocionar el municipi.Publicat:
05-11-2019 / 12:21:54
Actualitzat:
05-11-2019 / 12:44:10

La World Travel Market de Londres s'adreça a agents i professionals del sector turístic i aplega a més de 50.000 professionals amb més de 5.000 expositors de gairebé 200 països diferents.

Malgrat de Mar està al costat de l'estand de Barcelona. Aquest fet permet, segons la tècnica de Turisme Ester Gil, que els professionals que s'interessen per la capital catalana també vulguin conèixer la restra de municipis de la província, com Malgrat de Mar. "La ciutat de Barcelona és el ganxo que tenim a nivell d'ubicar-nos en el mapa a l'hora de fer la promoció", assegura Gil, que també ha destacat la importància de ser presents en fires com la World Travel Market per donar a conèixer l'oferta turística del poble.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits