malgratcomunicacio.cat

En directe

El tanatori s'ubicarà a l'entrada sud del poble. Font: Google Maps

[ÀUDIO] El tanatori de Malgrat de Mar entrarà en servei a començaments del 2021

L'empresa constructora del tanatori de Malgrat de Mar ja ha acabat l'adaptació del terreny, a tocar de la carretera N-II, i treballa ara en l'estructura de l'edifici. Les previsions de l'empresa Cabré Junqueras, que gestionarà el servei, és que les obres estiguin enllestides a finals de 2020 i que, per tant, el tanatori obri les portes el 2021.Publicat:
05-11-2019 / 11:51:06
Actualitzat:
05-11-2019 / 12:11:12

Les obres de construcció del tanatori de Malgrat de Mar avancen a bon ritme. Si no hi ha canvis, segons l'empresa Cabré Junqueras, que gestionarà el servei, acabaran a finals de l'any vinent. El projecte contempla la construcció d'un edifici de 1.128 metres quadrats en una parcel·la de 3.400 metres quadrats. El tanatori tindrà 3 sales de vetlla, 1 oratori per poder fer cerimònies, tant religioses com aconfessionals, una zona exterior enjardinada i un aparcament per a 12 vehicles.

Josep Maria Mons, gerent de Cabré Junqueras, ha explicat que el tanatori de Malgrat de Mar també donarà servei a les famílies de Palafolls. L'empresa funerària gestionarà, sumant el de Malgrat de Mar, 9 tanatoris entre el Maresme i el Vallès Oriental. "Implica haver d'augmentar la plantilla, descongestionar el tanatori de Calella que, fins fa poc, era l'únic que estava operant en aquesta zona de l'Alt Maresme, i poder donar un servei més de proximitat a les famílies de Malgrat de Mar", ha destacat Mons.

El tanatori de Malgrat de Mar, que entrarà en funcionament l'any 2021, serà el primer edifici de la Ciutat Sanitària.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits