malgratcomunicacio.cat

En directe

Els cinc joves contractats a través del Programa de Garantia Juvenil

[ÀUDIO] L'Ajuntament contracta 5 joves a través del programa europeu de Garantia Juvenil

El Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat una subvenció de 55 mil euros per contractar 5 joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil. Se'ls ha contractat per 6 mesos a jornada sencera.Publicat:
05-11-2019 / 10:54:07
Actualitzat:
05-11-2019 / 11:04:30

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha contractat, concretament, un tècnic en Medi Ambient, un informador i orientador laboral, un dinamitzador de Gent Gran, un administratiu de Serveis Municipals i una adminstrativa d'Igualtat i Gent Gran. Els cinc joves compleixen aquests requisits: són menors de 30 anys, estaven inscrits al sistema de garantia juvenil i com a demandants d'ocupació no ocupats al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, són beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, i tenen un títol de formació professional, grau universitari o certificat de professionalitat.

Els programes de garantia juvenil tenen l’objectiu de facilitar l’accés als joves al mercat de treball. I és que malgrat els elevats percentatges de joves que han finalitzat els seus estudis o disposen d’experiència laboral suficient per accedir al mercat de treball, molts joves continuen estant en situació d’atur.

Cínzia Valbonesi, regidora d'Inserció Laboral, considera que el Programa de Garantia Juvenil és positiu perquè, entre d’altres coses, ofereix als joves l’oportunitat de treballar i, per tant, d’adquirir noves aptituds i competències.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar pot contractar aquests joves gràcies a un Programa del Servei d’Ocupació de Catalunya cofinançat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits