malgratcomunicacio.cat

En directe

El doctor Eduardo Mill al seu consultori
Societat

[ÀUDIO] La Societat Espanyola de Metges d'Atenció Primària premia la 'Fórmula Palafolls' del doctor Eduardo Mill

La Fórmula Palafolls ha estat premiada per la Societat Espanyola de Metges d’Atenció Primària. Aquest mètode ha estat distingit com el tercer millor treball que s’ha publicat a la Revista Medicina de Família de la Societat Espanyola de Metges d’Atenció Primària coincidint amb el seu 41e Congrés Nacional.

La fórmula, ideada i creada pel doctor Eduardo Mill, del CAP de Palafolls, permet conèixer el percentatge de grassa que constitueix el pes del pacient d’una manera simple. La Fórmula Palafolls havia estat creada i validada per utilitzar-la només en la població general, però ara també se l’ha volguda dotar de validesa científica per aplicar-la clínicament en pacients amb diabetis de tipus 2.

Durant una entrevista a Ona Malgrat, el doctor Mill ha destacat que el premi és un estímul per poder continuar treballant en aquesta línia.

El doctor Eduardo Mill ha posat en valor els resultats que ha donat la fórmula, que s’ha comparat amb altres estudis importants. La fórmula s’ha provat en 1.400 pacients, tots ells del CAP de Palafolls, que és un dels dispositius de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

 Publicat:
29-10-2019 / 12:06:06
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits