malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Societat

[ÀUDIO] Els alcaldes de Malgrat de Mar, Tordera i Blanes reiteren la seva voluntat per consolidar la Taula de la Tordera

Els alcaldes de Malgrat de Mar, Blanes i Tordera, Joan Mercader, Àngel Canosa i Joan Carles Garcia respectivament, es van reunir ahir a la tarda a Malgrat per tractar temes de la Taula de la Tordera. Tots 3 alcaldes van reiterar la voluntat de consolidar la Taula de La Tordera per ser un ens jurídic propi per poder prendre decisions i fer accions. A la reunió hi va faltar la representació de Palafolls, que també forma part de la taula, ja que el seu alcalde, Francesc Alemany, no hi va assistir.

Recordem que el Consell Regidor de la Taula de La Tordera va decidir, en sessió ordinària celebrada el 4 de setembre, demanar als alcaldes de Blanes, Tordera, Palafolls i Malgrat de Mar una reunió per refermar el compromís dels 4 municipis amb la voluntat de la Taula de Treball de convertir-se en un ens jurídic, amb capacitat pròpia d'acció per ser una veritable força en la lluita per a la recuperació de l'equilibri de La Tordera i de defensa del territori.

Joan Mercader, Àngel Canosa i Joan Carles Garcia es van reunir i van tractar diferents aspectes relacionats amb la Taula de La Tordera, es va repassar la tasca feta i es va parlar del full de ruta dels pròxims mesos. Publicat:
24-10-2019 / 13:57:54
Actualitzat:
25-10-2019 / 16:03:08

La propera trobada de la Taula del Delta i de la Baixa Tordera tindrà lloc el pròxim 6 de novembre a l'Arxiu Municipal de Malgrat de Mar. Aquesta reunió servirà entre d'altres coses, per presentar el projecte READAPTA i les accions que portarà a terme. Es tracta d'un nou projecte finançat per la Fundación Biodiversidad, que fins al juny de 2020 permetrà treballar amb la Taula per, d'una banda, co-dissenyar mesures de gestió, i per altra, fer un seguiment participatiu d’accions de restauració i crear una xarxa de Taules semblant a la de la Tordera, per a afavorir l’intercanvi d’experiències. El projecte es desenvoluparà en paral·lel amb la Taula pel riu Serpis a València.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits