malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

L'ANC-Malgrat per la Independència explica, a través d'un comunicat, les seves relacions amb el govern municipal després dels actes de l'11S

L’ANC-Malgrat per la Independència ha emès un comunicat en què explica l’estat de les relacions entre l'entitat sobiranista i l’equip de govern municipal després dels fets que van produir en l’anomenat 'acte associatiu de l’11S'. Segons expressen en el comunicat, el passat 11 de setembre, després de la lectura del manifest, van denunciar la falta de previsió i d’interès en l’organització, posant de relleu una “única, informal i poca exitosa reunió preparatòria”. Després de la recent trobada amb la responsable de Cultura, la regidora Lurdes Borrell, rectifiquen tal i com expressen el comunicat, el qualificatiu de “falta d’interès” però ratifiquen “el poc èxit de la preparació i de previsió”.

L’ANC-Malgrat per la Independència també denuncia la, segons diuen, “censura a la pancarta de llibertat presos polítics”, la qual encara no s’ha tornat a penjar al balcó de l’Ajuntament. L’ANC no comparteix les explicacions de “període electoral” ni que l’11 de setembre no sigui el dia o el moment de denunciar-ho'. A més, també denuncien la prohibició de penjar l’estelada de la torre del castell fins l’1 d’Octubre.

En el comunicat, l’ANC també “lamenta que s’utilitzessin els mitjans de comunicació públics per donar veu a només una opinió personal i no a ambdues parts”.

També afirmen que amb les seves “denuncies, inclouen fets i arguments contrastables i que qüestionen accions de govern concretes”. També afegeixen que “els càrrecs electes i les seves accions públiques poden i han de ser fiscalitzats per tots els ciutadans”.

Finalment, valoren la trobada amb la responsable de Cultura, Lurdes Borrell. Consideren que “no ha estat estèril” i afegeixen que “han pogut consensuar punts de millora en la comunicació, voluntat d’esmenar per fer l’esdeveniment més participatiu, obert a les associacions i no dirigit per la institució, així com organitzar-ho amb més anticipació, garantint l’assistència i la pluralitat.”Publicat:
11-10-2019 / 16:02:00
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits