malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Els veïns del Passeig Marítim expliquen al govern les seves inquietuds sobre les obres

Una vuitantena de veïns del Passeig Marítim van participar ahir al vespre a la trobada informativa organitzada per l’Ajuntament amb l’objectiu d’informar-los sobre l’estat de les obres de reforma i les previsions per a posar en marxa la segona fase. A la trobada van participar l’alcalde, Joan Mercader, i el tinent d’alcalde d’Urbanisme i portaveu del govern, Jofre Serret.

Segons ha avançat el tinent d’alcalde d’Urbanisme i portaveu del govern, Jofre Serret, els veïns també van poder expressar les seves inquietuds i les seves propostes sobre aquest projecte. Concretament, Serret ha explicat que les inquietuds dels veïns coincideixen plenament amb les del sector comercial i hoteler com són les zones de càrrega i descàrrega o l’ombrejat del passeig. Hi ha preocupació entre els veïns, diu Serret, sobre la vegetació i l’ombrejat futur. Cal recordar que la previsió del govern és començar a plantar la vegetació a partir del mes de novembre.

Altres inquietuds veïnals fan referència a la mobilitat, al pas rodat de vehicles. En aquest cas, Serret ha dit que s’està buscant la fórmula per millorar l’accés dels carrers transversals amb una orelles que permetrien l’accés de vehicles més grans sense problemes.Publicat:
09-10-2019 / 08:36:31
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Per últim, el govern també ha explicat que actualment està negociant amb l’empresa adjudicatària de les obres el sobrecost de les mateixes i, s’estudien els mecanismes legals per evitar que els problemes que han sorgit durant la primera fase no es repeteixin durant la segona.

Recordem que el govern municipal ja s'havia reunit amb els restauradors i comerciants de la zona.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits